Panziónk udvara mellett folyik a Nagy-Küküllő, mely ezen a részen a Vadász és Sporthorgász Egyesülethez tartozik.  Ez a Zetelaka település felett található kis híd (palló) és a zeteváraljai víztározó közt elterülő szakasz, itt megkülönböztetett rendszabály van érvényben a horgászást illetően. A  „megfogni és visszaengedni" előírás van hatályban (Catch & Release).

E folyószakasz halfaunája igen színes, a domináns halfaj természetesen a sebes pisztráng és megjelenik a pénzes pér is. Azonban szép számban vannak jelen domolykók, petényi márnák, fürge csellék, botos kölönték, kárpáti ingolák és temérdek sujtásos küsz is úszkál ezen a szakaszon. Mutatóba paduc is akad, de nem számottevő a létszámuk. A legtöbb horgász a pergetést gyakorolja ezen a részen, „zsákmányukat" többnyire domolykók és pisztrángok alkotják. Azonban egyre több horgász barátkozik meg a legyező horgászattal, mint horgászmódszerrel és számukra új dimenziók nyílnak meg e csodás vízen. A domolykók, pisztrángok fogása mellett ők azok, akik leginkább találkoznak a pénzes pérekkel, amelyek igazán vad harcosok a sebesen áramló oxigéndús vízben.

Horgászati szabályok:

- TILOS bármilyen méretű, fajtájú hal megtartása!
- Szigorúan a műcsalival történő horgászat a megengedett, szakállnélküli, illetve lenyomott szakállú horoggal. A wobblerek, körforgók, illetve egyéb műcsalik, egyágú szakállnélküli horgokkal használhatóak.
- Május 1-től - december 31-ig lehetséges a horgászat.
- Merítőháló használata kötelező!
- A horgásznak kötelessége az ellenőrzés során bemutatni a csomagját, az ellenőrzést végző személyeknek.
- Tilos a szemetelés!

Azon horgászok jogosultak a horgászatra a fent említett folyón, akik a „Nagyküküllő Vadász-Sporthorgász" egyesület tagjai közé tartoznak, éves bérletet, illetve napijegyet váltanak.

Felnőtt:
Hegyi víz: 100 RON /év
Hegyi- és síkvíz egyben: 140Ron /év
C&R zóna éves bérlet: éves hegyívízi bérlet (100 Ron) + 200 Ron különbözet
C&R zóna napi bérlet: egyesületi tagoknak 25 Ron
14 - 18 éveseknek, nappali tagozatos egyetemisták 50% kedvezmény.
14 év alatt 75% kedvezmény.

Külföldről érkező horgászoknak napijegy megvásárlása szükséges arra a szakaszra, ahol szeretnének horgászni.
Hegyi víz: 25 RON
C&R: 45 RON