Az ivói vadaspark egy 320 hektáron elhelyezkedő terület, erdei patakok folynak át rajta, és hegyek veszik körül. Itt a szarvasok, őzek, muflonok és vaddisznók természetes környezetükben élhetnek. A vadasparkon végzett módosítások a lehető legminimálisabbak: alig pár földutat és kerítést tettek hozzá a meztelen természet szépségéhez.

Az állatoknak a lehető legnagyobb szabadság van biztosítva - így természetes környezetükben fejlődhetnek. Mivel a környezetükben élnek, nem szorulnak táplálékkiegészítőkre vagy hormonkezelésre. Kizárólag természetes, a park területén is megtalálható táplálékot fogyasztják. Ez a stresszmentes környezet ideális állattenyésztésre, hisz a természetes tápláléknak, az emberi beavatkozás hiányának és a szabad mozgástérnek köszönhetően az állatok egészségesek lesznek.

Jöjjön el ön is, és fedezze fel a park vadvilágát! Vegyen részt gyalogtúrán, járja be lóháton - élményeit megörökítheti fotókon-filmeken. A túrázás és parklátogatás minden korosztálynak kellemes kikapcsolódást nyújt.

A vadaspark üzemeltetői húsboltot és húsfeldolgozót is működtetnek, ahol gondosan előkészítik és érlelik a vadhústermékeket, megőrizve a hagyományos erdélyi ízeket, a fogyasztó örömére. A húsboltban kóstolni és vásárolni lehet a vadhúsból (őz, szarvas, medve, vaddisznó) készült füstölt és száraz kolbászt, virslit, sonkaféléket, füstölt vadhúsokat és mangalicaszalonnákat.

Vadaspark látogatás ára:

7 euro/ 2 órás séta idegenvezetővel/ felnőtt, gyerekeknek 3,5 euro
14 euro/ 2 órás séta, melyet vadhús kóstoló követ